Jelajahi kothak trendi anyar

  • 100% Polyester Super Soft Fleece Velboa 200gsm Kristal Beludru Kain untuk Bantal Leher/Mainan Empuk/Set Seprai

    100% Polyester Super Soft Fleece Velboa 200gsm...

    Beludru paling apik diterangake minangka kain sing nduweni benang sing diunggahake ing saindhenging permukaan tekstil kanthi rasa lan tampilan sing alus lan mewah.Tumpukan beludru, utawa serat sing diangkat, biasane ngelus tangan nalika ndemek tekstil.Ana alesan kenapa kain beludru disenengi banget ing kabeh panggonan ing donya - amarga alus, alus, anget, lan mewah.Kanthi sajarah sing diwiwiti ing abad kaping 14, beludru tansah populer - utamane ing wangun sing paling tradisional.Wangun kasebut asring digawe saka sutra murni, sing nggawe dheweke aji banget lan disenengi ing dalan Sutra.Ing wektu iku, iki dianggep minangka salah siji saka kain paling larang ing donya, lan asring digandhengake karo kraton murni.

  • Warp Knitted 100% Polyester Macem-macem Warna Pilihan Kain Lapisan Beludru kanggo Lapisan Helm

    Warp Knitted 100% Polyester Macem-macem Pilihan Warna...

    Kain beludru nganggo kerudung berkualitas tinggi.Bahan baku utamane 80% katun lan 20% poliester, 20% katun lan 80% katun, 65t% lan 35C%, lan katun serat pring.

    Struktur organisasi beludru biasane weft rajutan terry, sing bisa dipérang dadi benang lemah lan benang terry.Asring digawe saka macem-macem bahan mentah kayata katun, eyelet, sutra viscose, poliester lan nilon.Miturut macem-macem tujuan, macem-macem bahan baku bisa digunakake kanggo tenun.

  • Ukuran Custom Roll Packing Wear Resistant PU Dilapisi Kulit Ponggawa

    Ukuran Kustom Roll Packing Wear Resistant PU ...

    Kulit Ponggawa digawe saka foamed utawa ditutupi PVC lan Pu karo rumus beda ing basis saka kain tekstil utawa kain non-dirajut.Bisa diproses miturut syarat kekuatan, warna, luster lan pola sing beda.

    Nduwe karakteristik macem-macem desain lan warna, kinerja anti banyu sing apik, pinggiran sing rapi, tingkat panggunaan sing dhuwur lan rega sing relatif murah dibandhingake karo kulit, nanging rasa tangan lan elastisitas kulit buatan ora bisa nggayuh efek kulit.Ing bagean longitudinal, sampeyan bisa ndeleng bolongan gelembung sing apik, basa kain utawa film permukaan lan serat buatan manungsa sing garing.

  • Nylon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kain rajutan

    Nilon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kni...

    Kain spandex nilon nduweni resistensi nyandhang sing apik.Ora gampang rusak lan bisa dicuci sawise digawe sandhangan.Kain spandex nilon ora bakal nyusut ing nyandhang normal lan ngumbah.Kapindho, elastisitas nilon luwih apik tinimbang poliester, peringkat pertama ing serat sintetik, sing bisa digunakake ing produksi baju renang.Kain spandex nilon dhewe nduweni panyerepan kelembapan sing apik, saéngga sandhangan bakal kepenak nalika nganggo, lan ora bakal ana rasa sesak.Sawetara sandhangan gunung lan olahraga digawe saka kain nilon.

  • Fire Resistant 40% Cotton Bird Eye Mesh Interlock Fabric kanggo Sportswear

    Tahan Api 40% Katun Bird Eye Mesh Interlo...

    Ciri-ciri kain rai, kain sisi ganda uga disebut kain katun (interlock Inggris), uga dikenal minangka iga ganda.Biasane, sweter lan jeroan katun sing paling umum digawe saka kain iki.Iku jenis kain rajutan weft.Mung coil ngarep bisa katon ing loro-lorone saka kain.Kain kasebut alus lan kandel kanthi elastisitas lateral sing apik, sing cocog kanggo nggawe sweter katun, jeroan lan olahraga.

Aplikasi Produk

  • Aplikasi
  • Aplikasi
  • Aplikasi
  • Aplikasi

Waca liyane babagan COMPANY

Zhenjiang Herui Business Bridge Imp&Exp Co., Ltd., dumunung ing Kutha Danyang, Zhenjiang, Provinsi Jiangsu, minangka perusahaan berorientasi ekspor sing nggabungake produksi / pangolahan / ekspor.Bisnis produksi impor lan ekspor tekstil, sandhangan lan produk industri ringan minangka salah sawijining bisnis utama perusahaan.

Kita uga ing kene