• head_banner_01

100% Polyester Super Soft Fleece Velboa 200gsm Kristal Beludru Kain untuk Bantal Leher/Mainan Empuk/Set Seprai

100% Polyester Super Soft Fleece Velboa 200gsm Kristal Beludru Kain untuk Bantal Leher/Mainan Empuk/Set Seprai

Katrangan singkat:

Beludru paling apik diterangake minangka kain sing nduweni benang sing diunggahake ing saindhenging permukaan tekstil kanthi rasa lan tampilan sing alus lan mewah.Tumpukan beludru, utawa serat sing diangkat, biasane ngelus tangan nalika ndemek tekstil.Ana alesan kenapa kain beludru disenengi banget ing kabeh panggonan ing donya - amarga alus, alus, anget, lan mewah.Kanthi sajarah sing diwiwiti ing abad kaping 14, beludru tansah populer - utamane ing wangun sing paling tradisional.Wangun kasebut asring digawe saka sutra murni, sing nggawe dheweke aji banget lan disenengi ing dalan Sutra.Ing wektu iku, iki dianggep minangka salah siji saka kain paling larang ing donya, lan asring digandhengake karo kraton murni.


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Spesifikasi:digawe khusus

merek dagang: HR

Asal:Cina

Kode HS:5408229000

Kapasitas produksi:500,000,000m / Taun

Pambuka produk

Saiki, beludru luwih gampang diakses - nanging isih luwih mewah.Kain beludru ora larang maneh kanggo ngasilake kaya ing abad pertengahan, lan wis dadi campuran antarane serat sintetis lan serat alam.Nalika akeh beludru ora diprodhuksi maneh saka sutra murni, nanging isih menehi kelembutan lan kemewahan sing padha.

Deskripsi Produk

jeneng produk Kain Beludru
Komposisi 100% Polyester
Jembar 160cm / 280cm
Bobot disesuaikan
MOQ 800 meter
warna Multi-Warna Kasedhiya
Fitur bisa nambah Waterproof, Fire-Tahan.
Panggunaan Sofa, Tirai, Kursi, Bantal, Furnitur, jok, tekstil omah
kemampuan sumber: 500 yuta meter saben taun
Wektu Pangiriman 30-40 dina sawise nampa simpenan
pambayaran T/T, L/C
Istilah pembayaran: T / T 30% simpenan, imbangan sadurunge kiriman
Packing Kanthi muter lan rong tas poli-plastik ditambah siji tabung kertas; utawa miturut kabutuhan pelanggan
Pelabuhan muatan: Shanghai, China
Panggonan Asli Danyang, ZhenJiang, China

Panganggone Kain Beludru

Atribut utama beludru sing dikarepake yaiku kelembutan, saengga tekstil iki utamane digunakake ing aplikasi ing ngendi kain diselehake cedhak karo kulit.Ing wektu sing padha, beludru uga nduweni daya tarik visual sing khas, mula umume digunakake ing dekorasi omah ing aplikasi kayata gorden lan bantal guling.Ora kaya sawetara barang dekorasi interior liyane, beludru kaya sing katon, sing ndadekake kain iki dadi pengalaman desain omah multi-sensori. Amarga kelembutan, beludru kadhangkala digunakake ing sprei.Utamane, kain iki umume digunakake ing selimut insulative sing diselehake ing antarane lembaran lan selimut.Beludru luwih umum ing sandhangan wanita tinimbang ing sandhangan kanggo pria, lan asring digunakake kanggo nandheske kurva wanita lan nggawe busana sore sing nggumunake.Sawetara bentuk beludru sing kaku digunakake kanggo nggawe topi, lan materi iki populer ing lapisan sarung tangan. Beludru umume ditemokake ing kabeh saka gorden lan selimut, nganti boneka kewan, dolanan mewah, perabotan, lan malah jubah mandi lan sprei.Kanthi breathability dhuwur, beludru nyaman, anget, nanging uga udhara ing wektu sing padha.Kajaba iku, nduweni sifat lembab sing kuat, nggawe kain sing cocog kanggo jubah mandi lan andhuk.Saben wong wadon mangerténi perasaan saka sugih beludru - lan iku kamungkinan sing paling apik sugih sampeyan duwe uga, tengen?Beludru isih duwe hawa mewah babagan iki, lan kemungkinan kasebut ora bakal ilang.Saka busana sore lan intim, nganti jubah resmi lan topi resmi, beludru tansah nduweni papan ing acara-acara khusus kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita