• head_banner_01

Kain 3D Mesh

Kain 3D Mesh

  • Blackout Polyester Oxford Tas Laptop Kain Jacquard Kanthi Backing Flat

    Blackout Polyester Oxford Tas Laptop Kain Jacquard Kanthi Backing Flat

    Kain lapisan udara minangka jinis bahan tambahan tekstil.Kain katun direndhem ing larutan banyu kimia.Sawise direndhem, lumahing kain ditutupi karo wulu alus sing ora kaetung.Rambut sing alus kasebut bisa ngasilake lapisan udara sing tipis banget ing permukaan kain.Liyane yaiku rong kain sing beda-beda dijahit bebarengan, lan celah ing tengah uga diarani lapisan udara.Bahan baku lapisan udara kalebu poliester, spandex poliester, spandex katun poliester, lan liya-liyane. Kain lapisan udara luwih disenengi para panuku ing saindenging jagad.Kaya bolong sandwich, digunakake ing pirang-pirang barang