• head_banner_01

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Profil Perusahaan

Zhenjiang Herui Business Bridge Imp&Exp Co., Ltd., dumunung ing Kutha Danyang, Zhenjiang, Provinsi Jiangsu, minangka perusahaan berorientasi ekspor sing nggabungake produksi / pangolahan / ekspor.Bisnis produksi impor lan ekspor tekstil, sandhangan lan produk industri ringan minangka salah sawijining bisnis utama perusahaan;Saka kain kanggo sandhangan siap-digawe, kita bisa nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan ing siji mandeg!Produk utama yaiku katun, poliester, nilon, macem-macem T-shirt, kaos polo, baju renang, sandhangan yoga, rok, jeroan, piyama lan liya-liyane.

ROH ENTERPRISE

ROH ENTERPRISE

Integritas, kerja keras, inovasi lan pelanggan minangka filosofi layanan perusahaan kita.Perusahaan kita netepi konsep pelanggan dhisik lan kabeh metu kanggo nggawa pengalaman sing sampurna kanggo saben pelanggan sing kerja sama karo kita.Kita netepi sikap kejujuran lan kapercayan, kanthi ketat netepi wektu pangiriman lan ora nggawa masalah sing ora perlu kanggo pelanggan;Ing wektu sing padha, kita uga terus-terusan nginovasi produk kita, ngimbangi jaman, lan ngupayakake kabeh kabutuhan pelanggan!

KARAKTERISTIK ENTERPRISE

Profesional lan Diversifikasi Pangembangan macem-macem ora mung model perusahaan, nanging uga rasa mikir.Perusahaan kita ora mung entuk pangembangan macem-macem ing bisnis, nanging uga nggunakake model distribusi macem-macem lan profesional ing distribusi personel perusahaan.Perusahaan kita duwe sawetara karyawan manca, lan saben tim dipimpin dening profesional sing wis kerja luwih saka sepuluh taun.Perusahaan kita ngajeni lan nganut budaya lan adat sing beda-beda.

KARAKTERISTIK ENTERPRISE
Pabrik kita

Kaluwihan kita

Pabrik kita

Supaya strictly njamin kualitas produk, nambah kacepetan pangiriman produk lan mesthekake wektu pangiriman, pabrik kita dudu pabrik siji.Kita duwe sawetara pabrik independen.Kanggo njamin kualitas produk kanthi ketat, produksi tekstil lan sandhangan duwe pabrik mandiri dhewe.Ing wektu sing padha, pabrik tekstil uga dipérang dadi pabrik katun, poliester lan pabrik nilon, pabrik produksi kain 3D Mesh, lan liya-liyane. syarat saka pelanggan sabisa.

Tim Kita

Tim kita minangka tim sing harmonis, darmabakti lan profesional.Kita rukun karo saben liyane.Tim kita minangka tim sing macem-macem.Kita duwe bangsa beda, nanging kita ngormati saben liyane, ngidinke saben liyane, kerjo bareng, nggawe kemajuan umum lan dipercaya saben liyane.Tujuan umum kita yaiku kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan, supaya saben pelanggan sing kerja sama karo kita bisa ngrasakake profesionalisme lan kehangatan.

4