• head_banner_01

Kain Katun

Kain Katun

  • Kain Katun Dicetak Gaya Pewarnaan Khusus kanggo Sarung Bantal Sprei

    Kain Katun Dicetak Gaya Pewarnaan Khusus kanggo Sarung Bantal Sprei

    Katun dikenal kanthi versatility, kinerja lan kenyamanan alami.

    Kekuwatan lan daya serap katun ndadekake kain sing cocog kanggo nggawe sandhangan lan nyandhang omah, lan produk industri kayata tarpaulin, tenda, sprei hotel, seragam, lan malah pilihan sandhangan astronot nalika ana ing pesawat ulang-alik.Serat katun bisa ditenun utawa dirajut dadi kain kalebu beludru, korduroi, chambray, velor, jersey lan flanel.

    Katun bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem jinis kain kanggo macem-macem panggunaan pungkasan, kalebu campuran karo serat alam liyane kayata wol, lan serat sintetis kaya poliester.

  • Hot Sale Softness Wrinkle Katun Organik Kain Kasa Ganda

    Hot Sale Softness Wrinkle Katun Organik Kain Kasa Ganda

    Katun organik minangka jinis katun alami murni lan bebas polusi.Ing produksi tetanèn, utamané fokus ing pupuk organik, kontrol hama biologi lan manajemen tani alam.Bahan kimia ora diidini digunakake, lan ora ana polusi sing dibutuhake ing proses produksi lan pemintalan;Nduwe karakteristik ekologi, perlindungan ijo lan lingkungan;Kain sing digawe saka katun organik nduweni luster padhang, rasa alus, elastisitas banget, drapability lan nyandhang resistance;Nduweni sifat antibakteri lan deodorizing unik;Ngilangi gejala alergi lan rasa ora nyaman ing kulit sing disebabake dening kain normal, kayata ruam;Iku luwih kondusif kanggo ngurus perawatan kulit anak;Digunakake ing mangsa panas, iku ndadekake wong aran utamané kelangan.Iku alus lan nyaman kanggo nggunakake ing mangsa, lan bisa ngilangke keluwihan panas lan banyu ing awak.

  • Grosir 100% Cotton Golden Wax African Wax Fabric Print High Quality Cotton Wax Fabric

    Grosir 100% Cotton Golden Wax African Wax Fabric Print High Quality Cotton Wax Fabric

    Printing katun biasane dipérang dadi printing reaktif lan printing pigmen.Biasane, kita ngadili kanthi perasaan tangan.Perasaan tangan printing reaktif banget alus, lan banyu bisa cepet nembus ing bagean karo pola.Koyo tangan printing pigmen punika relatif hard, lan banyu ing bagean karo pola ora gampang kanggo nembus.Mesthi, kita uga bisa nggunakake pemutih utawa disinfektan kanggo tes prasaja.Werna luntur ing banyu bleaching yaiku pencetakan reaktif.Apa jenis printing sing isih dibutuhake dening pelanggan duwe tembung pungkasan.Pencetakan reaktif nduweni proses teknologi sing luwih akeh lan biaya komprehensif sing luwih dhuwur tinimbang pencetakan pigmen, lan percetakan reaktif selaras karo tema perlindungan lingkungan saiki ing saindenging jagad.