• head_banner_01

Fire Resistant 40% Cotton Bird Eye Mesh Interlock Fabric kanggo Sportswear

Fire Resistant 40% Cotton Bird Eye Mesh Interlock Fabric kanggo Sportswear

Katrangan singkat:

Ciri-ciri kain rai, kain sisi ganda uga disebut kain katun (interlock Inggris), uga dikenal minangka iga ganda.Biasane, sweter lan jeroan katun sing paling umum digawe saka kain iki.Iku jenis kain rajutan weft.Mung coil ngarep bisa katon ing loro-lorone saka kain.Kain kasebut alus lan kandel kanthi elastisitas lateral sing apik, sing cocog kanggo nggawe sweter katun, jeroan lan olahraga.


Detail Produk

Tag produk

Apa Bahan Kain Double Face?

Bedane kain siji-sisi lan rong sisi

1. garis beda.

Kain sisi ganda duweni gandum sing padha ing sisih loro, lan kain siji sisi duwe dhasar sing jelas.Umumé, kain siji-sisi kaya siji pasuryan, lan kain loro-lorone padha ing loro-lorone.

2. penylametan anget beda.

Kain sisi ganda bobote luwih saka kain siji-sisi.Mesthi, luwih kenthel lan luwih anget

3. Aplikasi sing beda-beda.

Kain pindho sisi, luwih kanggo nyandhang bocah-bocah.Umume, wong diwasa nggunakake kain rong sisi sing kurang.Yen sampeyan pengin nggawe kain kandel, sampeyan bisa langsung nggunakake kain sikat lan kain terry.

4. Rega beda-beda.

Bentenane rega gedhe utamane amarga bobot gram.Rega saben kilogram meh padha, nanging bobot gram ing sisih siji luwih cilik tinimbang ing loro-lorone, dadi luwih akeh meter saben kilogram.Sawise konversi, ana khayalan yen kain pindho sisi luwih larang tinimbang kain siji-sisi

Info dhasar

Spesifikasi:digawe khusus

merek dagang: HR

Asal:Cina

Kode HS:60019200

Kapasitas produksi:500,000,000m / Taun

Deskripsi Produk

jeneng produk Kain interlock mata burung
Komposisi 100% POLYESTER / KATUN
Jembar 160 cm
Bobot disesuaikan
MOQ 800 meter
warna Multi-Warna Kasedhiya
Fitur bisa nambah Waterproof, Fire-Tahan.
Panggunaan GARMEN,OLAHRAGA,JAWATAN,YOGA GARMEN,LINING
Kapabilitas pasokan 500 yuta meter saben taun
Wektu Pangiriman 30-40 dina sawise nampa simpenan
pambayaran T/T, L/C
Istilah pembayaran T / T 30% simpenan, imbangan sadurunge kiriman
Packing Kanthi muter lan karo rong tas poli-plastik plus siji tabung kertas;utawa miturut syarat pelanggan
Pelabuhan loading Shanghai, China
Panggonan Asli Danyang, ZhenJiang, China

Target Produksi Ideal Perusahaan

Minangka industri tekstil tradisional lan perusahaan kanthi konsumsi energi sing dhuwur lan polusi sing dhuwur, perusahaan kita penting banget kanggo praktik lan eksplorasi manufaktur ijo.Perusahaan kita setya mbangun pabrik taman ijo.Liwat inovasi lan aplikasi teknologi sing terus-terusan, konsumsi ing proses produksi luwih murah lan luwih murah, lan gawe piala kanggo lingkungan luwih cilik lan luwih cilik.Kita usaha kanggo dadi perusahaan Highly tanggung jawab karo pembangunan harmonis karo masyarakat lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita