• head_banner_01

Busana Wanita

Busana Wanita

  • Summer Customized Breathable Short/Long Sleeve V-Neck Cotton Dresses for Woman

    Musim Panas Disesuaikan Breathable Pendek/Lengan Panjang V-Neck Gaun Katun kanggo Wanita

    Zhenjiang Herui Business Bridge minangka perusahaan B2B kanthi tujuan "mimpin gaya urip sing modis lan elegan".Produk utama kalebu sandhangan olahraga, baju renang, jeroan, gaun lan seri sandhangan.Adhedhasar model bisnis sing inovatif, digabungake karo manajemen efisien lan teknologi jaringan canggih.Jembatan Bisnis Zhenjiang Herui nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake pengalaman klamben sing berkualitas.

  • Summer Women Dress Chain Spaghetti Strap Solid Sleeveless Sexy Ladies MIDI Dress Skinny Elegant Women Dress

    Musim Panas Wanita Gaun Rantai Spaghetti Strap Solid Tanpa Lengan Wanita Seksi Gaun MIDI Kurus Gaun Wanita Elegan

    Zhenjiang Herui Business Bridge Imp&Exp Co., Ltd., dumunung ing Kutha Danyang, Zhenjiang, Provinsi Jiangsu, minangka perusahaan berorientasi ekspor sing nggabungake produksi / pangolahan / ekspor.Bisnis produksi impor lan ekspor tekstil, sandhangan lan produk industri ringan minangka salah sawijining bisnis utama perusahaan;Saka kain kanggo sandhangan siap-digawe, kita bisa nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan ing siji mandeg!Produk utama yaiku katun, poliester, nilon, macem-macem T-shirt, kaos polo, baju renang, sandhangan yoga, rok, jeroan, piyama lan liya-liyane.