• head_banner_01

Kabar

Kabar

  • Kawruh Kain: Bedane antarane Rayon lan Modal

    Modal lan rayon minangka serat daur ulang, nanging bahan baku Modal yaiku pulp kayu, dene bahan mentah rayon yaiku serat alam.Saka sudut pandang tartamtu, loro serat kasebut minangka serat ijo.Ing babagan rasa lan gaya tangan, padha banget, nanging regane adoh saka siji liyane ...
    Waca liyane
  • Apa selulosa asetat?

    Apa selulosa asetat?

    Cellulose Acetate, CA kanggo short.Cellulose Acetate minangka jinis serat buatan manungsa, sing dipérang dadi serat diacetate lan serat triacetate.Serat kimia digawe saka selulosa, sing diowahi dadi selulosa asetat kanthi cara kimia.Iki pisanan disiapake ing taun 1865 minangka selulosa asetat.Iku ...
    Waca liyane
  • Apa Kain Romawi

    Apa Kain Romawi

    Kain Romawi minangka siklus papat arah, lumahing kain ora biasa kain pindho sisi datar, rada rada ora biasa horisontal.Kain elastisitas horisontal lan vertikal luwih apik, nanging kinerja tensile transversal ora kaya kain pindho sisi, panyerepan kelembapan sing kuwat.Gunakake...
    Waca liyane
  • Bedane antarane penyerapan kelembapan lan kringet

    Bedane antarane penyerapan kelembapan lan kringet

    Ing taun-taun pungkasan, wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kenyamanan lan fungsionalitas kain sandhangan.Kanthi nambah wektu wong ing kegiatan ruangan, tren penetrasi bebarengan lan integrasi busana kasual lan olahraga uga luwih disenengi dening majo ...
    Waca liyane
  • Cetakan Afrika: Ekspresi Identitas Bebas Afrika

    Cetakan Afrika: Ekspresi Identitas Bebas Afrika

    1963 - Organisasi Persatuan Afrika (OAU) diadegake, lan umume wilayah Afrika entuk kamardikan.Dina iki uga dadi "Hari Pembebasan Afrika".Luwih saka 50 taun sabanjure, luwih akeh pasuryan Afrika muncul ing panggung internasional, lan gambar Afrika dadi ...
    Waca liyane
  • Cetakan Afrika ing Seni Kontemporer

    Cetakan Afrika ing Seni Kontemporer

    Akeh desainer lan seniman enom sing njelajah ambiguitas sejarah lan integrasi budaya percetakan Afrika.Amarga campuran asal manca, manufaktur Cina lan warisan Afrika sing larang regane, percetakan Afrika kanthi sampurna nggambarake apa sing diarani seniman Kinshasa Eddy Kamuanga Ilunga & #...
    Waca liyane
  • Katun Xinjiang lan katun Mesir

    Katun Xinjiang lan katun Mesir

    Xijiang Cotton Xinjiang katun utamané dipérang dadi katun pokok nggoleki lan katun pokok dawa, prabédan antarane wong-wong mau fineness lan dawa;Dawane lan alus saka katun pokok dawa kudu luwih apik tinimbang katun pokok sing apik.Amarga cuaca lan konsentrasi produksi ...
    Waca liyane
  • Faktor utama sing mengaruhi kualitas kapas

    Faktor utama sing mengaruhi kualitas kapas

    Amarga bedane varietas katun, lingkungan wutah, cara tanduran lan panen, katun sing diprodhuksi uga duwe bedane karakteristik lan rega serat.Antarane, faktor sing paling penting sing mengaruhi kualitas yaiku dawa serat kapas lan panen ...
    Waca liyane
  • Identifikasi warp, weft lan kualitas tampilan saka kain tekstil

    Cara kanggo ngenali sisi positif lan negatif lan arah warp lan weft saka kain tekstil. 1. Identifikasi sisih ngarep lan mburi kain tekstil Bisa kira-kira dipérang dadi identifikasi miturut struktur organisasi saka kain tekstil (polos, kepar, satin), aku...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngenali komponen tekstil fabriSensory identificationcs?

    Kepiye cara ngenali komponen tekstil fabriSensory identificationcs?

    1.Identifikasi sensori (1) Cara utama Observasi mripat: nggunakake efek visual saka mata kanggo mirsani luster, dyeing, roughness saka lumahing, lan karakteristik tampilan saka organisasi, gandum lan serat.Sentuhan tangan: gunakake efek tactile tangan kanggo ngrasakake kekerasan, lancar ...
    Waca liyane
  • Kain Jaring Udara 3D / Sandwich Mesh

    Apa Kain Jaring Udara 3D / Kain Sandwich Mesh?Sandwich bolong yaiku kain sintetis sing ditenun nganggo mesin nyulam lungsin. Kaya roti isi, kain tricot dumadi saka telung lapisan, sing sejatine minangka kain sintetis, nanging dudu kain sandwich yen ana telung jinis kain sing digabungake ...
    Waca liyane
  • Kain Beludru

    Apa jenis kain beludru?Materi beludru banget populer ing sandhangan lan nyaman banget kanggo nyandhang, saengga disenengi dening kabeh wong, utamane akeh kaos kaki sutra sing beludru.Velvet uga disebut Zhangrong.Nyatane, beludru wis diprodhuksi kanthi jumlah akeh wiwit jaman Ming Dyn...
    Waca liyane