• head_banner_01

Kain Nylon Spandex

Kain Nylon Spandex

  • Nylon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kain rajutan

    Nylon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kain rajutan

    Kain spandex nilon nduweni resistensi nyandhang sing apik.Ora gampang rusak lan bisa dicuci sawise digawe sandhangan.Kain spandex nilon ora bakal nyusut ing nyandhang normal lan ngumbah.Kapindho, elastisitas nilon luwih apik tinimbang poliester, peringkat pertama ing serat sintetik, sing bisa digunakake ing produksi baju renang.Kain spandex nilon dhewe nduweni panyerepan kelembapan sing apik, saéngga sandhangan bakal kepenak nalika nganggo, lan ora bakal ana rasa sesak.Sawetara sandhangan gunung lan olahraga digawe saka kain nilon.

  • Hot Jual Sampel Gratis Stretch Cepat Kering Poliamida Elastane Daur Ulang Spandex Baju Renang Kain Econyl

    Hot Jual Sampel Gratis Stretch Cepat Kering Poliamida Elastane Daur Ulang Spandex Baju Renang Kain Econyl

    Nilon minangka polimer, tegesé plastik sing duwé struktur molekul sapérangan unit sing padha sing diikat bebarengan.Analogi yaiku kaya rantai logam sing digawe saka tautan sing diulang.Nylon iku kulawarga kabèh saka jinis banget padha saka bahan disebut polyamides.Bahan tradisional kayata kayu lan katun ana ing alam, nalika nilon ora.Polimer nilon digawe kanthi reaksi bebarengan rong molekul sing relatif gedhe nggunakake panas watara 545 ° F lan tekanan saka ceret kekuatan industri.Nalika unit digabungake, padha nggabung dadi molekul sing luwih gedhe.Polimer sing akeh banget iki minangka jinis nilon sing paling umum - dikenal minangka nilon-6,6, sing ngemot enem atom karbon.Kanthi proses sing padha, variasi nilon liyane digawe kanthi reaksi karo bahan kimia wiwitan sing beda.