• head_banner_01

Nylon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kain rajutan

Nylon Spandex Rib Warna Solid Dicelup Swimwear Kain rajutan

Katrangan singkat:

Kain spandex nilon nduweni resistensi nyandhang sing apik.Ora gampang rusak lan bisa dicuci sawise digawe sandhangan.Kain spandex nilon ora bakal nyusut ing nyandhang normal lan ngumbah.Kapindho, elastisitas nilon luwih apik tinimbang poliester, peringkat pertama ing serat sintetik, sing bisa digunakake ing produksi baju renang.Kain spandex nilon dhewe nduweni panyerepan kelembapan sing apik, saéngga sandhangan bakal kepenak nalika nganggo, lan ora bakal ana rasa sesak.Sawetara sandhangan gunung lan olahraga digawe saka kain nilon.


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

warna:Multi-Warna Opsional

Aplikasi:Swimwear, Sportswear, Underwear, etc.

Layanan:Nggawe-kanggo-Pesenan

Paket Transportasi:Roll Packing

Spesifikasi:digawe khusus

merek dagang:HR

Asal:Cina

Kode HS:60019200

Kapasitas produksi:500,000,000m / Taun

Deskripsi Produk

jeneng produk 80% NYLON 20% SPANDEX KAIN
Komposisi 80% NYLON 20% SPANDEX
Jembar 160 cm
Bobot disesuaikan
MOQ 800 meter
warna Multi-Warna Kasedhiya
Fitur Anti banyu, tahan geni.
Panggunaan GARMEN, SWIMWARE, Underwear, YOGA GARMENT,
Kapabilitas pasokan 500 yuta meter saben taun
Wektu Pangiriman 30-40 dina sawise nampa simpenan
pambayaran T/T, L/C
Istilah pembayaran T / T 30% simpenan, imbangan sadurunge kiriman
Packing Kanthi muter lan rong tas poli-plastik ditambah siji tabung kertas; utawa miturut kabutuhan pelanggan
Pelabuhan loading Shanghai, China
Panggonan Asli Danyang, ZhenJiang, China

Pengalaman Perusahaan

We conscientiously ngleksanakake siji sabuk, siji seri dalan roh direktif saka negara wiwit panyiapan saka perusahaan. Menehi play lengkap kanggo menehi kaluwihan ing produksi lan Processing sumber daya, adhedhasar perdagangan karo negara Eropah lan Amerika, ukuran perdagangan ngembangaken dina dening dina, lan para pelanggan ing saindenging jagad.Patuhi inovasi konsep, inovasi mekanisme, inovasi manajemen lan inovasi model bisnis, njupuk e-commerce minangka platform ekspansi, gunakake kaluwihan sing ana ing interaksi domestik lan luar negeri, nyepetake inovasi model bisnis, luwih nggedhekake saluran bisnis, entuk terobosan anyar. ing perdagangan domestik lan internasional, lan usaha kanggo mbangun pola anyar perdagangan manca tekstil, sandhangan lan industri cahya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita