• head_banner_01

Kain Kulit Pu

Kain Kulit Pu

  • Ukuran Custom Roll Packing Wear Resistant PU Dilapisi Kulit Ponggawa

    Ukuran Custom Roll Packing Wear Resistant PU Dilapisi Kulit Ponggawa

    Kulit Ponggawa digawe saka foamed utawa ditutupi PVC lan Pu karo rumus beda ing basis saka kain tekstil utawa kain non-dirajut.Bisa diproses miturut syarat kekuatan, warna, luster lan pola sing beda.

    Nduwe karakteristik macem-macem desain lan warna, kinerja anti banyu sing apik, pinggiran sing rapi, tingkat panggunaan sing dhuwur lan rega sing relatif murah dibandhingake karo kulit, nanging rasa tangan lan elastisitas kulit buatan ora bisa nggayuh efek kulit.Ing bagean longitudinal, sampeyan bisa ndeleng bolongan gelembung sing apik, basa kain utawa film permukaan lan serat buatan manungsa sing garing.

  • Kain Kulit Pu Kulit Logam Paten Kanggo Sepatu Lan Tas

    Kain Kulit Pu Kulit Logam Paten Kanggo Sepatu Lan Tas

    Kulit PU, utawa kulit poliuretan, yaiku kulit buatan sing digawe saka polimer termoplastik sing digunakake kanggo nggawe perabot utawa sepatu.100% kulit PU rampung gawean lan dianggep vegan.Ana sawetara jinis kulit PU sing diarani kulit bicast sing duwe kulit asli nanging duwe lapisan poliuretan ing ndhuwur.Kulit PU jinis iki njupuk bagian fibrous saka kulit sapi sing turahan saka nggawe kulit asli lan sijine lapisan polyurethane ing ndhuwur iku.PU utawa Polyurethane kulit iku salah siji sing paling populer wong-digawe kulit digunakake saiki.Nanging, kulit PU wis dadi populer banget ing 20-30 taun pungkasan ing Furnitur, jaket, tas tangan, sepatu, lan liya-liyane. Umume luwih murah tinimbang kulit asli nalika ketebalan sing padha.